facebook twitter pinterest instagram youtube bloglovin

Feb 24, 2016

To my Swedish readers

Hej!

Först vill tacka för att ni hänger kvar och läser <3 p="">
Sen så undrar jag: Hur många här som läser är från Sverige? Tycker ni om att jag översätter alla inlägg på Svenska? Ska jag fortsätta med det? :)

Kram,

// Andrea

11 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Svensk läsare här!:)
  Jag tycker om att du översätter till svenska, fast jag läser lika bra väl på engelska eller svenska. Så om du väljer att översätta eller inte gör ingen skillnad för mig iaf :)

  ReplyDelete
 3. Hej! Jag är från Sverige men bryr mig inte om vilket språk du använder.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Martin! Där ser man :) Hade en känsla av att Svenska var att föredra, men det tycks inte vara så haha! Intressant :)

   Delete
 4. För min del spelar det ingen roll om du översätter till svenska eller inte. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack för svaret! :) Ja, alla ni som svarat verkar mer eller mindre överens haha :D

   Delete
 5. Jag är från Sverige och jag tycker det är charmigt att du skriver dina inlägg på både svenska och engelska. Och jag gissar att det ger en internationell och exotisk känsla för dina icke-svenskspråkiga läsare. :) Men om du föredrar att skriva på bara engelska så går det naturligtvis bra också.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack för din input! Intressant!

   Personligen så älskar jag att skriva på Svenska, och har saknat det. Så letar mest en ursäkt till att fortsätta göras som jag gjort och skriva på båda språken haha ;)

   Delete
 6. Jag tycker också det är trevligt att du skriver på svenska, men kan förstå dig på engelska också. Hade nog aldrig fattat att du var från Sverige om du inte skrivit på svenska,.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack för din åsikt, kul att du uppskattar det! :)

   Åh ja, jag har verkligen svårt att bestämma mig. Jag älskar verkligen att skriva på svenska, men samtidigt så vill jag inte utelämna någon då jag har besökare från hela världen. Många reagerar faktiskt som du, de blir förvånade när de upptäcker att jag är svensk :D

   Nu blev de senaste två inläggen på enbart engelska, då de flesta av er från Sverige verkar trivas med att läsa allt på engelska. Får se hur jag gör i framtiden :)

   Delete

 photo envye.jpg
envye blogger theme